This ad is in Swedish, we are mainly looking for someone local, but if you are remote and interested please just email and lets talk!

Skyturns är ett mobilspel som redan spelats av flera hundratusen människor - i formen av ett riktigt bra singleplayer spel med 50 banor. Vår vision är att bygga en ordentlig community runt spelet och släppa spelets baneditor fri så att det kan finnas tusentals banor. Det kommer att bli ett väldigt socialt spel som handlar om att tävla mot varandra, få så bra tider som möjligt, och kreativiteten i att bygga nya banor i den oändliga variation som finns. Vi tror att om vi lyckas så kommer spelets unika upplägg göra att det kommer att leva så länge som det finns smartphones. För att nå detta behöver vi en till programmerare utöver Joakim som byggt spelet. Du kommer bland annat att jobba med:

  • Spelet, programmering i lua/opengl mot spelmotorn moai
  • Baneditorn, programmering i lua som spelet
  • Servern/webbsidan, programmering i python/django/html/js mot postgresql
  • Spelmotorn, programmering i C++
  • Speldesign / konstruktion av banor / grafik / ljud / animation

Baneditorn! Väntar på att släppas fri

Detta projekt omfattar väldigt många olika färdigheter och du kommer vara tvungen att lära dig mycket. Du kommer att få vara med i uppstartsfasen av ett företag och även lära dig mycket om företagande. Du kommer att få chansen att påverka spelet, communityn och utvecklingsprocessen och få ett stort ansvar. Du kommer få en chans till en passiv inkomst genom att bli delägare i företaget. Vi lovar dig att det blir en unik resa, som skiljer sig från mängden. Företaget är under uppbyggnad det är inte ett jobb för den som söker trygghet, det är ett äventyr för den som vill vara med och skapa något nytt.

Vi ställer inga särskilda kompetenskrav, annat än att du är motiverad, har talang, är lättlärd, och gillar att programmera :) Testa spelet på Android genom Google Play, eller på dator (ej mobil än) via vår webbsida. Sök sedan genom att maila Joakim.